Είσοδος Stoffa
Stoffa: Στην Κηφισιά για (προσεγμένο) κρέας
Γνώρισε τους συνεργάτες μας

Σε έναν ιστορικό χώρο της Κηφισιάς, ο οποίος επί σειρά ετών στέγαζε την ταβέρνα των αδερφών Τσαλαβούτα και μετέπειτα το μεζεδοπωλείο «Το Μπέρδεμα», η ομάδα του STOFFA (Σπύρος Τσαλαβούτας και Γιάννης Καγιούλης) οραματίστηκε μια διαφορετική κουζίνα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, σε ένα χώρο μοντέρνο με industrial ύφος και vintage πινελιές. Τα pop στοιχεία κάνουν παρέα στους τοίχους με old-school αντικείμενα και τα παραδοσιακά έπιπλα διάσπαρτα στο χώρο δένουν αρμονικά με τα χαρούμενα χρώματα και τον ζεστό φωτισμό. Τις ηλιόλουστες ημέρες ο καταπράσινος κήπος στην είσοδο φιλοξενεί τους επισκέπτες για φαγητό αλλά και cocktails (signature cocktails από το μενού αλλά και απρόσμενες εμπνεύσεις του mixologist θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς), ενώ η πίσω αυλή ήδη ετοιμάζεται για καλοκαιρινές βραδιές με πολλές εκπλήξεις. Οσο για το μενού, συνδυάζει ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία παρουσιάζοντας ένα λαχταριστό αποτέλεσμα. Πανσετάκια με μέλι και ρακί, σκιουφιχτά με λαχανικά και ξινομυζήθρα, χορταστική σπαλομπριζόλα, μοσχαρίσιο κότσι με σπιτικό κριθαράκι, τρυφερή ταλιάτα αλλά και special πίτσες «για τη μέση».


Top