Η επιχείρησή μου στον κόσμο του yellowday
Τι είναι το yellowday

Το yellowday ήρθε για να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στον χώρο των προσφορών και των υπηρεσιών και να μεταμορφώσει τον τρόπο που προβάλλεται και λειτουργεί η επιχείρησή σας. Μέσα από τη νέα υπηρεσία yellowday ένας άλλος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, γεμάτος προϊόντα και υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές.

Το yellowday υπάρχει παντού καθώς ο πελάτης σας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό από τον υπολογιστή ή το κινητό του -αλλά και μέσα από τις σελίδες των social media. Μπορεί να βρει προσφορές που κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη- από προϊόντα μέχρι προτάσεις για διασκέδαση- και αφορμές για κοντινές αποδράσεις, ξενοδοχεία και εισιτήρια. Τα πάντα υπάρχουν στην πλατφόρμα του yellowday: κάτι που θα έφερνε χαρά σε ένα παιδί ή που θα χάριζε το χαμόγελο σε κάποιον μεγαλύτερο.

Πώς λειτουργεί; Απλά και εύκολα. Ο πελάτης βρίσκει την προσφορά που του ταιριάζει στην ιστοσελίδα και το application του yellowday και την αγοράζει άμεσα. Πληρώνει με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, λαμβάνει το κουπόνι του και μπορεί να έρθει άμεσα στην επιχείρησή σας για να το εξαργυρώσει. Χωρίς κόπο και διαμεσολαβήσεις, χωρίς έξοδα μεταφοράς και διάφορους μεσάζοντες. Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τον κωδικό του κουπονιού σας. Τόσο εύκολα! Κερδισμένη όμως δεν είναι μόνο η επιχείρησή σας αλλά κι ο πελάτης που επιβραβεύεται από το yellowday για κάθε αγορά του και έτσι έχει ένα βασικό κίνητρο για να επιστρέψει στην πλατφόρμα και να αναζητήσει το προϊόν ή την υπηρεσία της αρεσκείας του. Χρησιμοποιώντας μάλιστα τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζει ακόμη περισσότερο λόγω των επιπλέον εκπτώσεων που εξασφαλίζει.

Όσο για εσάς, είστε σίγουροι ότι τα χρήματα σας έχουν περιέλθει άμεσα στο λογαριασμό σας με την εξαργύρωση του κουπονιού. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρησή σας γίνεται ακόμη πιο δημοφιλής στους επισκέπτες του yellowday ενώ εσείς κερδίζετε με την προβολή της μέσα από σύγχρονα μέσα και πλατφόρμες επικοινωνίας. Επιπλέον μπορείτε να πληροφορηθείτε άμεσα μέσα από το yellowday τι είναι αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη ο πελάτης σας, όπως και να δείτε τις προτεραιότητες και τις προτιμήσεις του μέσα από συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία. Έτσι μπορείτε να τον εκπλήξετε με ακόμη πιο στοχευμένες προσφορές ενώ στη διάθεσή σας έχετε διαρκώς την ομάδα μας που είναι δίπλα σας; 24 ώρες το 24ωρο για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε κι εσείς σήμερα ένας από τους προνομιούχους συνεργάτες του yellowday, δίνοντας ώθηση στην προοπτική της επιχείρησής σας και αυξάνοντας τον αριθμό των πελατών σας, αποκτώντας πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό μέσα από τη διευρυμένη και πρωτοποριακή διαφήμιση. Το yellowday είναι εδώ για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που λειτουργεί και προβάλλεται η επιχείρησή σας και να σας εξασφαλίσει ειδικά προνόμια και εκπλήξεις.

Top