1 χρόνος yellowday | Μεγάλος διαγωνισμός
Το yellowday σου προτείνει

Το yellowday, η ηλεκτρονική υπηρεσία προσφορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και μοιράζει δώρα!

Στο yellowday, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 01/12/2014, μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, κάνοντας αγορές για σένα, ή επιλέγοντας δώρα για τους αγαπημένους σου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές εκπτώσεις.

Εδώ θα βρεις μοναδικές προσφορές και ευκαιρίες, για διασκέδαση, shopping, ταξίδια και όχι μόνο, σε συνεργάτες που αποτελούν σημαντικά brands της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότεροι από 870.000 unique visitors αυτών των 12 πρώτων μηνών λειτουργίας της υπηρεσίας και τα περίπου 5.000.000 pageviews, επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία προσφορών που μπορείς να βρεις εδώ!

Θυμήσου ότι μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ ειδικά για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, το όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζεις τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις.

Μεγάλος διαγωνισμός!

Από σήμερα και για όλο τον Δεκέμβριο, οι χρήστες κάνοντας τις αγορές τους στο yellowday κερδίζουν συμμετοχές σε κλήρωση για 100 δώρα & 1 δωρεάν είσοδο για 1 άτομο στο “The ChristmasFactory”.

Πιο συγκεκριμένα:

  • κάθε αγορά κουπονιού στο yellowday αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση για 100 δώρα:

6 iPhone 6s, Playstation 4, 40 δωροεπιταγές σε συνεργαζόμενα πολυκαταστήματα, 10 εισιτήρια για 4 άτομα σε δωμάτια απόδρασης & 10 διπλά εισιτήρια για σινεμά & 31 δωρεάν αγορές με επιστροφή της αξίας του κουπονιού αγοράς!

  • με την πρώτη αγορά, ΟΛΟΙ εξασφαλίζουν 1 δωρεάν είσοδο για 1 άτομο στο “The ChristmasFactory” για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Μάθε περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ.

Συνέχισε να αγοράζεις τις μοναδικές προσφορές του yellowday που βρίσκεις καθημερινά εδώ, καθώς όσο περισσότερα κουπόνια αγοράσεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να είναι ένας από τους τυχερούς του μεγάλου διαγωνισμού.

Χρόνια Πολλά yellowday!

yellowday... Η αγαπημένη σου μέρα, κάθε μέρα!

Top