10 προορισμοί για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Το yellowday σού προτείνει
“Αμόλα Καλούμπα”… και φύγαμε για όλη την Ελλάδα!

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι προ των πυλών! Αν είσαι από αυτούς που τα αφήνουν όλα για την τελευταία στιγμή… η τελευταία στιγμή είναι τώρα! Άδραξε την ώρα, επίλεξε προορισμό και καλό… ταξίδι!

Η ομάδα του yellowday συγκέντρωσε και σου προτείνει 10 προορισμούς για κάθε γούστο: από την “safe carnival” επιλογή της πρωτεύουσας των αποκριών – της Πάτρας, μέχρι την παραδοσιακή Μακρακώμη και Λεπτοκαρυά. Ακολούθησε το πέταγμα του χαρταετού το τριήμερο της 25 – 27 Φεβρουαρίου και καλά να περάσεις, όπου και αν βρεθείς… εντός και εκτός Ελλάδας!

Βρες τον ιδανικό προορισμό για τα φετινά κούλουμα στο yellowday!

Αν θες προτάσεις που τα έχουν όλα μέσα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή, τότε πρέπει να επισκεφθείς άμεσα το yellowday και να κλείσεις το δικό σου τριήμερο! Βρες προσφορές για οικογένειες και για ζευγάρια στις ομορφότερες γωνιές της χώρας μας ή και της Ευρώπης! 

Θες να χρησιμοποιήσεις αυτό το infographic στο site σου; Τότε δεν έχεις παρά να κάνεις copy & paste τον παρακάτω κώδικα: 

<ahref='http://blog.yellowday.gr/to-yellowday-sou-proteinei/10-proorismoi-gia-to-trihmero-kathara-deutera'><img src='http://blog.yellowday.gr/~/media/yellowblog/proorismoi-3hmero/00_blog_katharadeftera_inside_797x1330.ashx?h=1387&la=el-GR&w=797' alt='10 προορισμοί για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας' width='540px' border='0' /></a></p>


Top