Κλείσε τις διακοπές σου με το yellowholidays!
Το yellowday σού προτείνει

Τα ταξίδια είναι από τα πιο απολαυστικά – κοινά - μυστικά για λιγότερο άγχος και μακροζωία (λόγω μειωμένου στρές). Τα ταξίδια μας κάνουν πιο ευτυχισμένους, προσθέτουν στιγμές που μας κάνουν πιο πλούσιους, μας φέρνουν πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους και όταν είμαστε ευτυχισμένοι κάνουμε καλό τόσο στο μυαλό μας όσο και στην ψυχοσύνθεσή μας.

Στο yellow αγαπάμε τα ταξίδια και το δείχνουμε! Δημιουργήσαμε το yellowholidays! Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς σπάει τα δεδομένα στον χώρο, καινοτομεί και δημιουργεί μαζί με την Booking.com, τη διεθνούς εμβέλειας πλατφόρμα παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, το www.yellowholidays.gr. Για να κάνεις εσύ, το Μέλος του yellow, κρατήσεις καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο στις καλύτερες τιμές και παράλληλα να επωφελείσαι στο maximum με 10 yellows για κάθε 1€ της κράτησής σου, που γίνεται με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!

Τώρα, λοιπόν, που έρχονται οι γιορτές και είναι η κατάλληλη εποχή να ετοιμάσεις ταξιδάκι, σου παρουσιάζουμε το www.yellowholidays.gr και σε προσκαλούμε να ανακαλύψεις τον ιδανικό προορισμό και το τέλειο – για σένα – κατάλυμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 29 εκατομμύρια καταλύματα.

Δες πόσο απλό είναι να κλείσεις τώρα τις μικρές ή μεγάλες σου διακοπές.

Σημασία δεν έχει το ταξίδι, αλλά ο προορισμός!

Αυτή, ακριβώς, είναι η φιλοσοφία μας και γι’ αυτό μέσω του yellowholidays μπορείς να βρεις τον ιδανικό προορισμό επιλέγοντας ανάμεσα σε 143.172 σημεία σε 230 χώρες και επικράτειες. Η διαδικασία είναι εύκολη και για τους περισσότερους γνωστή (ας μην κρυβόμαστε, ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά την πλατφόρμα της booking)! Συμπληρώνεις τα απαραίτητα πεδία (προορισμός, ημερομηνίες, άτομα) και πατάς αναζήτηση. Τόσο απλά έχεις μπροστά σου όλα τα αποτελέσματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στις διακοπές σου.

Βρες το κατάλυμα που θα νιώθεις… σα στο σπίτι σου!

Και τώρα βρίσκεσαι μπροστά σε μία οθόνη γεμάτη αποτελέσματα. Μην ξεκινήσεις να σκρολάρεις και να ψάχνεις ένα προς ένα. Δούλεψε πιο έξυπνα και πιο μεθοδικά, άλλωστε με την πλατφόρμα του yellowholidays μπορείς! Υπάρχουν tips για να κάνεις την αναζήτησή σου πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

Tip #1 – Χρησιμοποίησε τα φίλτρα! Πραγματικά, η πλατφόρμα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές! Γκάμα τιμής, κατηγορία, παροχές, θέα, σημεία ενδιαφέροντος, και τόσα ακόμα που θα περιορίσουν τα αποτελέσματα ακριβώς σε αυτά που χρειάζεσαι

Tip #2 – Διάβασε τις αξιολογήσεις! Μην τις σνομπάρεις, θα δεις πόσο χρήσιμες θα σου φανούν. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξέρεις τα behind the scenes ενός καταλύματος…πριν κάνεις check in!

Tip #3 – Δες τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις! Αστέρια, χαμηλότερη τιμή, βαθμολογία κλπ, σε βοηθούν να βρεις πολύ πιο εύκολα το κατάλυμα που προτιμάς.

Tip #4 – Χρησιμοποίησε τον χάρτη! Ο χάρτης είναι ένα μαγικό εργαλείο, γιατί σου δείχνει πάνω στον χάρτη τα διαθέσιμα καταλύματα (σύμφωνα με την αναζήτηση που έχεις κάνει), τις τιμές τους, και το που βρίσκονται! Και το καλύτερο, πατώντας πάνω τους σου ανοίγει σε δεύτερη σελίδα, με αποτέλεσμα η αναζήτησή σου να παραμένει open.

Tip #5 – Μην ξεχνάς τα yellows! Πλέον η αναζήτηση καταλύματος σου προσφέρει και όφελος. Όφελος που το βλέπεις μαζί με την τιμή στην κάθε επιλογή καταλύματος. Οπότε πριν διαλέξεις σκέψου και πόσα yellows θα κερδίσεις από τις διακοπές σου!


Αν ακολουθήσεις αυτά τα 5 tips, τότε βρίσκεσαι ένα βήμα πριν να κλείσεις τις γιορτινές σου διακοπές. Έχοντας, λοιπόν επιλέξει τον προορισμό και το κατάλυμα, το μόνο που απομένει είναι να επιλέξεις δωμάτιο. Κλικάροντας πάνω στο κατάλυμα σου εμφανίζει τις επιλογές των δωματίων, όπου πέρα από τις παροχές του δωματίου βλέπεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι πληρώνεις και πόσα yellows κερδίζεις. Και κάπως έτσι προχωράς στο επόμενο βήμα (και τελευταίο): την κράτησή σου!

Κράτησέ το μη σου φύγει!

Βρίσκεσαι στην τελική ευθεία για τη γιορτινή σου απόδραση! Το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσεις την κράτησή σου. Μετά την επιλογή του δωματίου (βήμα 1) προχωράς στη συμπλήρωση των στοιχείων σου (βήμα 2). Δε χρειάζεται να έχεις κάνει login, το μόνο που συμπληρώνεις είναι ονοματεπώνυμο και email. Πρόσεξε, όμως, πριν προχωρήσεις στα «τελευταία στοιχεία» να διασταυρώσεις ότι οι ημέρες και το κόστος είναι αυτά που έχεις επιλέξει. Επίσης, αν έχεις κάποιες παρατηρήσεις που θέλεις να γνωρίζει ο οικοδεσπότης σου γράψ’ το στο πεδίο «ειδικά αιτήματα» και προχώρα στο τελευταίο βήμα (3). Δες την παρακάτω διαδραστική φωτογραφία, ολοκλήρωσε την κράτησή σου, συμπλήρωσε τα yellow στοιχεία σου και… Καλές Διακοπές!

Και σου έχουμε και μία έκπληξη!

Μπορείς να κερδίσεις την αξία των διακοπών σου σε yellows!

Πώς;Top