yellow οδηγός σχολικών αγορών
Το yellowday σού προτείνει

Αγαπητοί γονείς, είτε το θέλουμε είτε όχι, το σχολείο σε λίγες μέρες ανοίγει! Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και αρκετές εικασίες γύρω από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Κάποιοι πήγαμε διακοπές και κάποιοι όχι. Τώρα, όμως, είμαστε εδώ! Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και τα παιδιά είναι πανέτοιμα να μπουν στις τάξεις τους… με όλα τα απαραίτητα μέτρα! Για κάποιους είναι η πρώτη φορά και ο προβληματισμός είναι έντονος, για τους περισσότερους όμως εκτός από την έντονη ανησυχία σχετικά με τον Κορονοϊό, πλησιάζει και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, που παιδιά δεν σηκώνονται με τίποτα το πρωί από το κρεβάτι, γονείς ωρύονται για να προλάβουν το πρωινό κουδούνι, κίτρινα λεωφορεία κατακλύζουν τους δρόμους και αμάξια δημιουργούν πρωινή συμφόρηση έξω από τα σχολεία! Είτε είσαι ενθουσιασμένος με το γεγονός, είτε όχι, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Στις 14 Σεπτεμβρίου το κουδούνι θα χτυπήσει και ο κάθε κατεργάρης θα βρεθεί στον πάγκο του! Και μέσα στους “κατεργάρηδες” συγκαταλέγονται και οι γονείς, που λίγο η άδεια του καλοκαιριού, λίγο η ζέστη και η αναμπουμπούλα με τον Κορονοϊό, το μυαλό δυσκολεύεται να μπει σε μία σειρά και να κάνει αυτό που πρέπει, να οργανωθεί, δηλαδή! 

Μην ανησυχείς όμως, αγαπητέ γονέα, που τόσες ευθύνες βαραίνουν την πλάτη σου (ειδικά φέτος…). Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη λίστα της νέας σχολικής χρονιάς! Τσάντες, γραφική ύλη, παπούτσια, ρούχα και όλα όσα θα χρειαστείς για τη νέα σχολική χρονιά (ακόμα και μάσκες), στο yellow θα τα βρεις και… χωρίς να ξοδευτείς!

Make a list and check it twice!

Ειδικά φέτος, που πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένες αποστάσεις και μέτρα, και να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα καταστήματα, καλό είναι να οργανωθείς πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου. Και τι εννοούμε με το να οργανωθείς; Μα, φυσικά, το να κάνεις λίστες και να βάλεις πρόγραμμα. Λίστες για όσα θα αγοράσεις και πρόγραμμα για το πότε θα κάνεις τι και από πού.

Κατ’ αρχάς, φτιάξε δύο λίστες, μία για ό,τι φοριέται και μία για σχολικά είδη. Αφού τις χωρίσεις, ξεκίνα να δεις τι χρειάζεται το παιδί. Άνοιξε ντουλάπες, δες τι έχει και τι δεν έχει το παιδί σου, βάλ'το να δοκιμάσει αυτά που δεν είσαι σίγουρη ότι του κάνουν και ό,τι χρειάζεται γράψ’ το στη λίστα. Σειρά, τώρα, έχει η λίγο πιο μπελαλίδικη λίστα: τα σχολικά. Και τη λέμε «μπελαλίδικη», γιατί με εξαίρεση την τσάντα και την κασετίνα, για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένεις τη λίστα του δάσκαλου/ καθηγητή! Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, οι μόνες αγορές που μπορείς να κάνεις πριν ξεκινήσει το σχολείο είναι τσάντες, τσαντάκια και κάποια βασική γραφική ύλη. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το εξής: για τις παραπάνω λίστες μπορείς να επωφεληθείς από τα επιπλέον yellows που μπορείς να κερδίσεις σε συγκεκριμένους Συνεργάτες του Προγράμματος.

 Σχολικά με… διπλάσια yellows!

Φέτος, ρούχα, παπούτσια και σχολικά μπορείς να τα αποκτήσεις στους Συνεργάτες του Προγράμματος Public & INTERSPORT και να κερδίσεις διπλάσια yellows!

Μέχρι 15/09 κερδίζεις διπλάσια yellows στο Public και κάνεις την καλύτερη επιστροφή στα θρανία! Στα καταστήματα Public και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr θα βρεις μία τεράστια ποικιλία για μαθητές κάθε ηλικίας και βαθμίδας! Υπολογιστές, περιφερειακά, τηλεφωνία, τηλεοράσεις, gaming, παιχνίδια, βιβλία και, φυσικά, τσάντες και είδη για μαθητές παιδικού σταθμού μέχρι και φοιτητές! Βρες αυτό που χρειάζεσαι, απόκτησέ το online ή στο πλησιέστερο κατάστημα, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε διπλάσια yellows!Νέα σχολική χρονιά χωρίς INTERSPORT, όμως δεν γίνεται! Ειδικά όταν από 03 μέχρι 19/09/2020 για ό,τι αγορά κάνεις online στο www.intersport.gr ή στο πλησιέστερο κατάστημα, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζεις διπλάσια yellows! Επειδή είναι σίγουρο πως θα χρειαστείς φόρμες, αθλητικά παπούτσια και casual είδη που θα εξοπλίσουν την καθημερινότητα του παιδιού σου τόσο στο σχολείο όσο και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, μην ψάχνεις πολύ! Κάνε όλες σου τις αγορές στα καταστήματα INTERSPORT, τη μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών με τα κορυφαία brands για κάθε ηλικία και… καλή σχολική χρονιά!


Top