Οι 8 καλύτερες παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας
Το yellowday σού προτείνει

Τι κι αν το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει (τουλάχιστον ημερολογιακά) οι παραλίες της Ελλάδας παραμένουν πάντα υπέροχες. Άσε που υπάρχουν ακόμα κάποιοι τυχεροί που όταν οι άλλοι γυρίζουν αυτοί φεύγουν διακοπές! Φέτος, η κατάσταση είναι λίγο περίεργη, αλλά το ζητούμενο για τον Έλληνα ταξιδιώτη παραμένει ένα: χαλάρωση σε μία όμορφη παραλία.

Τις 9 καλύτερες παραλίες για το yellow blog στη νησιωτική Ελλάδα τις έχουμε ήδη δει σε προηγούμενο άρθρο, σε αυτό το άρθρο θα απολαύσουμε τη μαγεία της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Σμαραγδένια νερά, πράσινο που μπλέκεται με γαλάζιο, ψιλή άμμος ή βότσαλα… η Ελλάδα μας τα έχει ΟΛΑ σε αφθονία. Εμείς σού παρουσιάζουμε 8 παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας για να αποφασίσεις πού θα ξεκουράσεις το κορμί σου αυτό... ή το επόμενο καλοκαίρι!

Και βέβαια, για όπου και αν θες να πας το yellow είναι ο τέλειος συνταξιδιώτης! Οι Συνεργάτες τους Προγράμματος yellow έχουν τα πάντα για τις διακοπές σου (και όχι μόνο) από εισιτήρια και διαμονή, μέχρι καύσιμα και τα απαραίτητα για την παραλία! Κλείσε τη διαμονή σου, τα εισιτήριά σου και κάνε τις αγορές σου για τις διακοπές σου με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε έως x10 yellows!

Τα λόγια, όμως είναι περιττά, που λέει και το τραγούδι! Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν και να σε ταξιδέψουν! 
Σίμος - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Βοϊδοκοιλιά - ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Μπέλα Βράκα, Σίβοτα – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Μηλοπόταμος – ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Φονέας – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ


Καραβοστάσι – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ


Μαρμάρι - ΜΑΝΗ


Καβουρότρυπες – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Top