Οι 9 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας
Το yellowday σού προτείνει

Βρισκόμαστε στην καρδιά ❤️ του καλοκαιριού ⛱️!

Άλλοι φεύγουν, άλλοι γυρίζουν, άλλοι περιμένουν την πολυπόθητη άδεια (και δεν κρατιούνται) και άλλοι διαβάζουν αυτό το άρθρο κάτω από τα αλμυρίκια! Σε ό,τι φάση και αν βρίσκεσαι, σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραλίες νησιών – αλλά και ηπειρωτικές -  που ξέρεις ότι αξίζουν τα credits (και τα likes 👍)  που τους αποδίδουν παγκοσμίως και που – σίγουρα – θα σε αποζημιώσουν με την απαράμιλλη ομορφιά τους.

Δεν έχουν μόνο τα νησιά τις καλύτερες παραλίες. Κάθε περιοχή της χώρας μας έχει τη δική της ομορφιά και τη δική της «πρωταγωνίστρια» παραλία. Και ίσως το «καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα» να ακούγεται λίγο βαρύγδουπο και απόλυτο, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιες θάλασσες που νομίζεις ότι έχουν βγει από το photoshop. Νερά σε χρώματα που μόνο ένας καλός ζωγράφος μπορεί να οραματιστεί, αμμουδερές παραλίες που θυμίζουν σκόνη από χρυσό και τοπία που μόνο η φύση μπορεί να εμπνευστεί, συνθέτουν τις 9 νησιωτικές παραλίες της χώρας μας που εμείς θεωρούμε από τις καλύτερες και που σίγουρα σου προτείνουμε να τις επισκεφθείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου (και που σίγουρα θα θες να ξαναπάς). 🌊 🌊

Και βέβαια, για όπου και αν θες να πας το yellow είναι ο τέλειος συνταξιδιώτης! Οι Συνεργάτες τους Προγράμματος yellow έχουν τα πάντα για τις διακοπές σου (και όχι μόνο) από εισιτήρια 🛳️ και διαμονή 🛏️, μέχρι καύσιμα ⛽ και τα απαραίτητα για την παραλία 👙! Κλείσε τη διαμονή σου, τα εισιτήριά σου και κάνε τις αγορές σου για τις διακοπές σου με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε έως x10 yellows!

Τα λόγια, όμως είναι περιττά, που λέει και το τραγούδι! Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν και να σε ταξιδέψουν! 🏖️ 🏝️

🏝️  Βουτούμι - ΠΑΞΟΙ
Σαρακίνικο - ΜΗΛΟΣ  🌊
🌊  Ναυάγιο - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Εγκρεμνοί - ΛΕΥΚΑΔΑ  🏝️
Μπάλος - ΚΡΗΤΗ  🌊
🏖️  Σαλιάρα - ΘΑΣΟΣ
Ελαφονήσι - ΚΡΗΤΗ  🏖️
🌊  Λαλάρια - ΣΚΙΑΘΟΣ
🏝️  Μύρτος - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Top