Παγκόσμια ημέρα γέλιου με τα πιο αστεία βίντεο!
Το yellowday σού προτείνει

Τι είναι αυτό που: Είναι διαχρονικό και παγκόσμιο. Διατίθεται δωρεάν και το απολαμβάνεις χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις. Δεν έχει θερμίδες ούτε συντηρητικά. Είναι 100% φυσικό και διαθέσιμο σε πολλούς τύπους και πολλές αποχρώσεις. Δεν απαιτεί μετάφραση, προσαρμογή ή μεταγλώττιση. Είναι μεταδοτικό και ταυτόχρονα θεραπευτικό… Λέγεται μάλιστα ότι είναι το καλύτερο φάρμακο τόσο για την ψυχή όσο και για το σώμα, αφού λειτουργεί ως φυσικό αναλγητικό, βοηθά στη μείωση του στρες, βελτιώνει την αναπνοή, μας βοηθά να έχουμε έναν καλύτερο ύπνο ενώ συμβάλλει και στη μείωση των καρδιακών παθήσεων!!! 

Ναι, καλά το κατάλαβες! Είναι το γέλιο, που κάνει μόνο καλό! Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Μαΐου (φέτος στις 7 Μάϊου), συγκεντρώσαμε αστεία videos για να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε κάνουν να χαμογελάσεις! Μοιράσου τα με όποιον θέλεις να κάνεις χαρούμενο!

Τα παιδιά το διασκεδάζουν και μας διασκεδάζουν


Το ήξερες ότι: Τα παιδιά γελούν έως και 3 φορές περισσότερο κατά μέσο όρο από τους ενήλικες; Μήπως είναι ώρα να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι περισσότερο σαν παιδί;

Easy rider cat!


  


Το ήξερες ότι: Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου υιοθετήθηκε το 1998 από τον Dr Madan Kataria, ιδρυτή του παγκόσμιου κινήματος Γιόγκα Γέλιου. Η Γιόγκα Γέλιου είναι μια διασκεδαστική και υγιής μορφή άσκησης με ευεργετικά οφέλη για το σώμα, τον νου και τα συναισθήματα. Συνδυάζει τις αναπνοές της γιόγκα και τα τεντώματα με προσομοίωση γέλιου… χωρίς όρια! 

Ρίψεις και πτώσεις με στιλ


Πάντα να γελάς όταν μπορείς. Το γέλιο είναι ένα φθηνό φάρμακο! 

(Λόρδος Μπάιρον) 

Το ποδόσφαιρο πάντα πρόσφερε το καλύτερο θέαμα...


Το ήξερες ότι: Ένα «καλό» γέλιο φέρνει στους πνεύμονες μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου και παράλληλα απελευθερώνει ενδορφίνες που μπορούν να επιφέρουν θετική μεταβολή στη διάθεση ενός ανθρώπου.

Γυμναστική στη φύση!


Το ήξερες ότι: Το γέλιο αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας και τον καρδιακό ρυθμό κατά περίπου 10% έως 20%. Θεωρητικά, λοιπόν, μπορεί το γέλιο να προκαλέσει καύση θερμίδων, αλλά… καλύτερα να μη βασιστείς σε αυτό για να χάσεις βάρος!

Σκύλοι... κατά λάθος!


Το ήξερες ότι: Το γέλιο είναι στα αλήθεια μεταδοτικό! Με το άκουσμα ενός γέλιου ενεργοποιείται αυτόματα το σημείο του εγκεφάλου μας που σχετίζεται με την πρόκληση του γέλιου! 

Οι συνήθεις ύποπτοι των γηπέδων...


Το ήξερες ότι: Υπάρχει επιστήμη του γέλιου! Ονομάζεται μάλιστα Γελωτολογία (Gelatology) από το ελληνικό γέλως!

Η ώρα η καλή...;


  

Και μην ξεχνάς: Μία μέρα χωρίς γέλιο είναι μία χαμένη μέρα (Τσάρλι Τσάπλιν) 

Top