5+1 προσφορές για γυμναστήρια
Το yellowday σού προτείνει

5+1 προσφορές για γυμναστήρια

Το καλοκαίρι έρχεται, ετοιμάσου!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και  αναρωτιέσαι πώς θα σβήσεις τις πρόσφατες καταχρήσεις; Το yellowday δε θα μπορούσε να σε αφήσει μόνο αυτή τη δύσκολη στιγμή και γι’ αυτό εξασφάλισε για σένα σημαντικές προσφορές σε μερικά από τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.


Ετήσια συνδρομή μόνο με €119 στα Yava For All Fitness Centers

Επίλεξε ένα από τα 23 Yava For All και βρες τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες άθλησης και αισθητικής, στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

• Δωρεάν εγγραφή

• Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής, το όποιο ανανεώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου

• Απεριόριστη χρήση καρδιαγγειακών μηχανημάτων

• Απεριόριστη χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης

• Απεριόριστη χρήση ελεύθερων βαρών

• Απεριόριστη συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα

• Απεριόριστη χρήση αποδυτηρίων

• Απεριόριστη χρήση σάουνας / hammam

• Δωρεάν διατροφική ενημέρωση

Σε ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον, πλαισιωμένο με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, θα ασκηθείς εύκολα, ευχάριστα και αποτελεσματικά, πετυχαίνοντας τους στόχους σου!


Εξάμηνη συνδρομή με €139 στο Stadium Gym, στο Ν. Ηράκλειο

Η προσφορά αφορά εγγραφή και 6μηνη συνδρομή με απεριόριστη χρήση των οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα που περιλαμβάνουν:

• Αερόβια γυμναστική, που βοηθά στη καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και του αναπνευστικού συστήματος και συμβάλει στο κάψιμο του λίπους (Aerobic Choreo, Stepchoreo, Zumba, Kick Βoxing & Fit Βox)

• Προγράμματα δύναμης και μυϊκής τόνωσης, που έχουν σαν κύριο στόχο την τόνωση και αντοχή του μυοσκελετικού συστήματος (Body Power, Full Body, Hips & Abs)

• Ολιστικά προγράμματα, που προσφέρουν ελαστικότητα, ευκαμψία, μυϊκή ισορροπία και γενικά βελτίωση σε πνευματικό, διανοητικό και σωματικό επίπεδο (Pilates & Power Υoga)


Τρίμηνη συνδρομή και 5 συνεδρίες Crossfit με €250 στο Crossfit North Zone, στον Γέρακα

Αν θες ένα γρήγορο workout με μεγάλη ένταση σε λίγο χρόνο, το Burn Out είναι το ιδανικό πρόγραμμα για σένα. Σαράντα πέντε λεπτά υψηλής έντασης, για αθλούμενους που θέλουν να ιδρώσουν, να αυξήσουν τους καρδιακούς παλμούς τους, να βελτιώσουν την αντοχή τους και τη φυσική τους κατάσταση.

Το Burn Out χρησιμοποιεί λειτουργικές κινήσεις με το βάρος του σώματος και λίγα βάρη (kettlebells, dumbbells, medicineballs, slamballs, TRX, stroops). Συνδύασέ το με 5 personal μαθήματα crossfit και δες το σώμα σου να αλλάζει και την ενέργειά σου να απογειώνεται!

Στη συνδρομή περιλαμβάνονται και μαθήματα grappling και πυγμαχίας, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις χρήση των οργάνων του mini gym που βρίσκεται στον κάτω όροφο του CrossFit North Ζone για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εξάσκηση.


Εξάμηνη συνδρομή με €165 στο γυμναστήριο The Dixon's Place στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Γυμνάσου όπως δεν το έχεις κάνει ποτέ ξανά!

Με συνεχή και επαγγελματική καθοδήγηση από τους trainers στην αίθουσα fitness και με tailor made ασκησιολόγιο, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες. Πάρε μέρος σε πρωτοποριακά ομαδικά προγράμματα και power cycling lessons, από πιστοποιημένους γυμναστές.

Στη συνδρομή περιλαμβάνεται:

• Ελεύθερη χρήση της αίθουσας με τα βάρη

• Καθοδήγηση και επιτήρηση από επαγγελματία γυμναστή

• Προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης

• Ελεύθερη χρήση των ομαδικών προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Pilates, Yoga, Zumba, Step, Tae box, Cardio κ.ά.

• Ελεύθερη χρήση των προγραμμάτων power cycling

• Ελεύθερη χρήση της sauna

• Δωρεάν ανάλυση σύστασης σώματος και διατροφική υποστήριξη

• Δυνατότητα για functional training και TRX με χρέωση 5€ ανά συνεδρία.


Οκτώ μαθήματα Pilatesbarre με €30, από το Live Pilates, στο κέντρο της Αθήνας

Το pilatesbarre είναι ένα διασκεδαστικό γεμάτο ενεργεία δυναμικό και καινοτόμο πρόγραμμα εκγύμνασης με μπάρα του μπαλέτου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις τεχνικές του χορού, του pilates και της yoga!
Το pilatesbarre θα τονώσει όλους τους μύες, θα τους σμιλεύσει και θα τους αναδείξει. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός δύναμης και ευλυγισίας μαζί με στοιχεία καρδιαγγειακής άσκησης χρησιμοποιώντας την μπάρα.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας!


Πέντε συνεδρίες Power Plate με €9, στο γυμναστήριο Arena Fitness, στο Πασαλιμάνι

Για το τέλος κάτι διαφορετικό! Υπάρχει ένα όργανο γυμναστικής που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και ονομάζεται Power Plate.

Η πλατφόρμα δόνησης, όπως είναι επίσης γνωστή, χρησιμοποιεί τις αρχές της “προπόνησης επιτάχυνσης” ώστε να ενεργοποιήσει τη φυσική αντίδραση του σώματος προς τη δόνηση. Οι δονήσεις αυτές μεταφέρουν τα κύματα ενέργειας σε όλο το σώμα, προκαλώντας μυϊκές συσπάσεις 25 με 50 φορές ανά δευτερόλεπτο, βελτιώνοντας τα επίπεδα της μυϊκής ενδυνάμωσης, της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας και της επίδοσης με μόλις 15 λεπτά την ημέρα, 2-3 φορές την εβδομάδα.

Δώσε λοιπόν στον σώμα σου το απόλυτο power... με 5 συνεδρίες Power Plate.

Ανακάλυψε καθημερινά ακόμα περισσότερες προσφορές στο yellowday.gr

Top