Νύχια Καλοκαίρι 2017: Όλες οι τάσεις!
Το yellowday σού προτείνει

Οι διεθνείς πασαρέλες έδωσαν τα guidelines - άλλα πιο extreme και άλλα πιο εφικτά – και εμείς ακολουθούμε προσαρμόζοντάς τα στη δική μας ιδιοσυγκρασία. Οι τάσεις για το Καλοκαίρι 2017 “παίζουν” με τα σχήματα τα σχέδια και τα χρώματα! Κάποιοι σχεδιαστές κράτησαν χαμηλούς τόνους με nude και επιστροφή στην απλότητα, ενώ άλλοι επέλεξαν πιο “loud” προτάσεις με εκκεντρικά design και έντονες αποχρώσεις. Κοντά, μακριά, μυτερά, τετράγωνα ή στρογγυλά, απαλά ή ιδιαίτερα, όποιο και αν είναι το στυλ σου, φέτος το Καλοκαίρι, οι τάσεις στα νύχια θα σε αποζημιώσουν στα σίγουρα!

Αυτή τη σεζόν όλα επιτρέπονται στα… νύχια!

Ας μιλήσουμε για το σχήμα…

Υπάρχουν διάφορα μήκη και σχήματα που μπορείς να κάνεις και να δώσεις στα νύχια σου. Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείς να δεις τα βασικά σχήματα. Φέτος όμως οι διεθνείς πασαρέλες αγάπησαν ιδιαίτερα τα παρακάτω στυλ!


Round Nails (Στρογγυλά & Κοντά)

Φέτος, η μόδα κάπως “ηρεμεί” και… σου κάνει το χατίρι! Αν είσαι υποστηρικτής του πιο απλού και κλασικού, τότε αυτό είναι το στυλ σου. Στρογγυλεμένες άκρες και κοντά θηλυκά νύχια.


Oval Nails

Τα οβάλ νύχια είναι πάντα στη μόδα, αλλά φέτος “ανεβάζουν τις μετοχές τους” ακόμα περισσότερο με ενδιαφέρουσες nail art προτάσεις. Είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό μήκος μιας και συνδυάζει το μήκος με την κομψότητα!


Almond Nails

Το “almond style”, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για όσες κυρίες επιθυμούν θηλυκότητα και μήκος. Ενδείκνυται τόσο για natural designs όσο και για πιο extreme σχέδια. 


Stileto Nails

Με την Rihanna να πρωτοστατεί, το Stiletto Style έχει και το δικό του ελληνικό fun club. Είναι ένα αρκετά “άγριο” σχήμα και ομολογουμένως οι απανταχού nail experts δημιουργούν επάνω του ό,τι βάλει ο νους σου! Αρκεί να έχεις φαντασία και να μπορείς να τα κουμαντάρεις (μη σφαχτούμε κιόλας)! 

Τι σχέδια κάνεις (για) το καλοκαίρι;

Είναι εντυπωσιακό πώς ένας τόσο μικρός καμβάς – ένα νύχι – μπορεί να απεικονίσει τόση δημιουργικότητα!

Τα τελευταία nail color trends τάσσονται υπέρ των δύο άκρων: παλ vs vibrant! Το λευκό παύει να είναι “βάση” και γίνεται ο πρωταγωνιστής του μανικιούρ και στα ίδια βήματα ακολουθούν τα nude, τα παλ ροζ και το baby blue. Στην αντί[ερα όχθη, τα vibrant colors για το φετινό καλοκαίρι είναι δίχως άλλο το πορτοκαλί, το πράσινο, το έντονο κόκκινο και το –outsider για την εποχή – κόκκινο Βουργουνδίας.  

Αλλά το παιχνίδι φέτος θα παιχτεί στα nail art designs, που έχουν περάσει σε μία άλλη σφαίρα δημιουργικότητας! Κάθε σεζόν βλέπουμε όλο και κάτι καινούργιο και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε “τι άλλο θα σκεφτούνε (και εμείς θα το κάνουμε);” 

Εμείς συγκεντρώσαμε και σου δείχνουμε στην παρακάτω διαδραστική φωτογραφία τα 10 πιο hot summer nail art trends και εσύ δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις (αν τολμάς)! Δες πώς να τα πετύχεις και πώς να τα ζητήσεις!
Top