Τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!
Το yellowday σού προτείνει

Αν ανήκεις στους τυχερούς που μετράνε μέρες μέχρι να σαλπάρει το καράβι, τότε νιώθεις τον «πόνο» μας, τον πόνο της βαλίτσας! Είτε είσαι γυναίκα (που όπως και να το κάνουμε έχεις ένα θεματάκι παραπάνω με το τι να ΜΗΝ πάρεις μαζί σου), είτε, όμως, είσαι άντρας (που, και καλά, δεν έχεις κανένα θεματάκι), σίγουρα βρίσκεσαι μπροστά στο δίλημμα τι να αφήσεις έξω από την βαλίτσα και τι πραγματικά χρειάζεσαι μαζί σου! Αν θέλαμε να σου απαντήσουμε με ένα - παραποιημένο - τραγουδάκι, θα σου λέγαμε «Ντύσου πρόχειρα και βάλε το μαγιό σου», δηλαδή πάρε μόνο τα απολύτως απαραίτητα και φύγε διακοπές. Και αυτά είναι μαγιό, αντηλιακά, είδη προσωπικής φροντίδας και φυσικά, κάποια ρουχαλάκια. 

Γιατί πίσω από τη βαλίτσα των διακοπών κρύβεται μία ολόκληρη φιλοσοφία. Η φιλοσοφία της ξεκούρασης, της χαλάρωσης, του “no make-up” και του απόλυτου “είμαι ο εαυτός μου”. Και για να είσαι ο εαυτός σου, πρέπει να αφήσεις πίσω όλα τα περιττά! Αν, λοιπόν, οι διακοπές σου δε συμπεριλαμβάνουν luxurius εμφανίσεις και ξέφρενα βράδια σε club με την αφρόκρεμα του νησιού, τότε έχουμε για σένα τα βασικά που πρέπει να πάρεις μαζί σου, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα! Δες τις παρακάτω διαδραστικές φωτογραφίες που ετοίμασε η ομάδα του yellowblog και κάνε τη δική σου λίστα, πριν φτιάξεις τη βαλίτσα σου! 

Βαλίτσα: Μία γυναικεία υπόθεση!

Εδώ το θέμα είναι ένα: πώς να μην πάρεις μαζί σου στις διακοπές όλη σου την ντουλάπα. Σίγουρα έχεις βρεθεί να γυρίζεις από διακοπές και να ξαναβάζεις στην ντουλάπα σου ΑΦΟΡΕΤΟ το 80% όσων είχες πάρει μαζί σου. Για να αποφύγεις αυτό το φαινόμενο, φέτος, πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα. Αρχικά, θα πάρεις μία μικρή βαλίτσα ή αν ταξιδεύεις μαζί με τον σύντροφό σου θα προσπαθήσεις να χωρέσεις τα υπάρχοντά σου –μαζί με τα δικά του – σε μία βαλίτσα. Και σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο, πάρε το νεσεσέρ σου με τα είδη προσωπικής φροντίδας, το μαγιό και τα εσώρουχά σου και για όλα τα υπόλοιπα περιηγήσου στη διαδραστική φωτογραφία και θα είσαι μια χαρά!

Είμαι άνδρας και τη βαλίτσα μου θα.. κάνω!

Είτε πας με φίλους διακοπές, είτε με το άλλο σου μισό, οι συμβουλές μας εμπεριέχονται στην παρακάτω interactive φωτογραφία. Πίεσε στα κατάλληλα σημεία και δες τι πρέπει να περιέχει η φετινή σου βαλίτσα.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κρατήσεις από αυτό το άρθρο είναι ότι πρέπει να διασκεδάσεις κάθε στάδιο των διακοπών σου, ακόμα και το πακετάρισμα. Οργανώσου, κάνε λίστα και διάβασε οπωσδήποτε το άρθρο μας με όλα τα μυστικά για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου έξυπνα!
Top