Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Πού & πώς θα ταξιδέψεις;
Το yellowday σού προτείνει

Αν και η καρναβαλική περίοδος μόλις ξεκίνησε, εμείς οφείλουμε να σου θυμίσουμε πως το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας απέχει λιγότερο από έναν μήνα. Καλό θα ήταν – αν δε θέλεις να τρέχεις τελευταία στιγμή, να μη βρίσκεις διαθεσιμότητα και να τα πληρώνεις παραπάνω απ’ όσο υπολόγιζες – να αρχίσεις να σκέφτεσαι πού θα κάνεις κούλουμα, πού θα πετάξεις τον χαρταετό σου και πού θα απολαύσεις την λαγάνα και τον χαλβά σου, φέτος... και να οργανωθείς αντιστοίχως!

Στο yellow blog σού έχουμε δώσει, στο παρελθόν, όλα τα απαραίτητα εφόδια για να απολαύσεις στο maximum το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με συνταγές για λαχταριστά νηστίσιμα πιάταοδηγίες για να φτιάξεις τον τέλειο χαρταετό μέχρι και πλήρη οδηγό για το πώς να κατασκευάσεις το δικό σου βραχιολάκι «Μάρτη» (μιας και φέτος συμπίπτει με το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας). Το μόνο, δηλαδή που σου απομένει είναι το πού και το πώς;

Και στα δύο θα βρεις απάντηση σε τούτο εδώ το άρθρο και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; 

Θα βγεις και κερδισμένος… θα κερδίσεις έως x10 yellows!

Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι των... 3 ερωτήσεων και να βρούμε απαντήσεις που θα σε ταξιδέψουν! 😉

Πρώτο και βασικό ερώτημα είναι: Ελλάδα ή εξωτερικό;

Η αλήθεια είναι ότι το όλο τριήμερο βασίζεται σε Ελληνοχριστιανικά έθιμα, οπότε είναι φυσικό και επόμενο το 80% των ταξιδιωτών να προτιμά το εσωτερικό. Αλλά –πάντα υπάρχει ένα «αλλά» - δεν είναι λίγοι αυτοί που τολμούν να απολαύσουν τον ξένο πολιτισμό και γεύσεις – χωρίς σαρακοστιανούς μεζέδες -  αυτές τις ημέρες! Αν αυτές είναι οι διαθέσεις σού, τότε η λύση βρίσκεται δύο κλικ μακριά: yellowholidays, powered by Booking.com! Μία μοναδική συνεργασία που σε φέρνει πιο κοντά στο κατάλυμα των ονείρων σου, όπου και αν βρίσκεται αυτό! Απλά μπες στο www.yellowholidays.gr βρες αυτό που αναζητάς κάνε κράτηση και πληρωμή με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε x10 yellows! 

Το επόμενο ερώτημα είναι: Πώς θα φτάσεις στον προορισμό σου;


Με αεροπλάνα, πλοία και τρένα μία είναι η λύση σου: Το yellowtours! Το ταξιδιωτικό γραφείο που θα σου βρει ακτοπλοϊκά, αεροπορικά και διαμονή για όπου εσύ θέλεις, θα τα πληρώσεις με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και θα κερδίσεις έως x10 yellows! 


Και τρίτο ερώτημα: Για εσένα που θα πας στο εξοχικό με το αυτοκίνητό σου, έχει κάτι να προσφέρει το yellow;


Η απάντηση είναι: ΠΟΛΛΑ! Βάζοντας βενζίνη ή πετρέλαιο από την SHELL κερδίζεις και σε ποιότητα καυσίμου και σε yellows! Γέμισε το ρεζερβουάρ σου και μη ξεχάσεις να γεμίσεις και το ψυγείο με όλα τα καλά για το σαρακοστιανό τραπέζι από τα Super Market Συνεργάτες του Προγράμματος!


Καλή Σαρακοστή & Καλό Τριήμερο!


Top